Sant Boi de Llobregat

Lluïsa Moret demana una majoria social per continuar transformant la ciutat.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 1000 persones acompanyen Lluïsa Moret en la seva presentació com a candidata del PSC a les eleccions municipals a Sant Boi

Lluïsa Moret s’ha presentat com a candidata a l’alcaldia de Sant Boi pel PSC, davant més  un miler de ciutadans i ciutadanes, representants del món social, cultural, esportiu i empresarial de la ciutat que omplien el polisportiu La Parellada.

L’acte ha comptat amb la participació del 1r Secretari del PSC Miquel Iceta i el testimoni de ciutadans i ciutadanes que han viscut en primera persona la transformació i millora de Sant Boi en aquests anys.

Lluïsa Moret ha manifestat novament el seu compromís per la ciutat i la seva gent i el seu desig de continuar sent l’alcaldessa de Sant Boi, per “continuar treballant, deixant-me la pell, per aconseguir un Sant Boi ple de futur i d’oportunitats per a tothom”.

i la seva voluntat d’exercir aquest compromís com ho ha fet fins ara, des de la proximitat: “crec en la política a peu de carrer, la que mira als ulls, la que dona la mà i sap escoltar”  ha manifestat.

 
Un projecte compartit

 

Durant l’acte s’ha presentat la cançó que serà la sintonia de la campanya i que ha estat elaborada de manera col·laborativa per un grup de santboians i santboianes. Lluïsa Moret ha fet seu el lema d’aquesta cançó per demanar una majoria social capaç de transformar Sant Boi: “os necesito para que continuéis compartiendo conmigo vuestros sueños y vuestros anhelos. Porque es a través de vuestros ojos como he aprendido a mirar nuestra ciudad, a conocerla mejor y a trabajar por mejorarla”.

L’alcaldessa ha manifestat el bon moment que viu la ciutat i ha insistit en la voluntat de continuar sumant santboians i santboianes a un projecte compartit, ple d’il·lusió i esperança, i que no es resigna davant la intolerància que intenta obrir-se camí a la nostra societat: “no permetrem que la llavor de l’odi i la intolerància germini a Sant Boi”.

La candidata socialista va destacar que: “Tenim un projecte per Sant Boi, tenim l’experiència  i un coneixement profund de la ciutat. I tenim un equip preparat i motivat per tirar-lo endavant. Però sobretot volem fer-ho entre tots i totes.”

En les properes setmanes, els i les socialistes convidaran la militància, el teixit associatiu i econòmic i el conjunt de la ciutadania per elaborar col·lectivament un programa electoral capaç de donar resposta als grans reptes de Sant Boi per al 2030.

 

 

Fitxers adjunts: