Sant Boi de Llobregat

Moret: “els i les socialistes treballem per aconseguir una societat on homes i dones treballem igual, cobrem igual i conciliem igual"

  • Actualitzat:
  • Creat:

Més de 100 persones participen a l’acte “Per la igualtat Salarial” organitzat pel PSC entorn al 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

La igualtat salarial ha estat el tema a debatre a la trobada organitzada pel PSC de Sant Boi, i en la que van participar l’alcaldessa i Secretària de l’Àrea de Polítiques d'Igualtat del PSC, Lluïsa Moret i  la Responsable d’Organització de la UGT, Victòria Corbacho.

Corbacho ha parlat de la preocupant situació de la dona al món laboral, “una situació on hi ha una desigualtat evident tal i com ens mostren les dades”.

En concret, el 67% de l’ocupació temporal a temps parcial és realitzada per dones, i el 81,89% dels contractes indefinits a temps parcial són femenins, el que fa que les pensions de les dones siguin un 31% més baixes. Parlem d’una bretxa salarial del 23%.

“Les dones regalem la nostra feina des de mitjans d’octubre fins a cap d’any” ha explicat l’alcaldessa Lluïsa Moret. Moret ha remarcat “els i les socialistes treballem per aconseguir una societat on homes i dones treballem igual, cobrem igual i conciliem igual”, i ha assegurat que “defensem un model de societat igualitària on els homes i les dones puguem ser subjectes polítics amb igualtat de condicions i d'oportunitats”.

A l’acte, que va tenir lloc a Les Muses de Casablanca, van participar més de 100 persones.